17 April “Beer Battle 1.0” Café Anneke versus Café Zus!

Wie heeft de beste bierproevers van Wijchen? Dat moet duidelijk worden op 17 april om 20.00 uur bij Café Anneke. Tevens wordt voor u als bezoeker in de pauzes een passende “Bier Pubquiz”, bestaande uit 16 vragen, georganiseerd. Hiermee is een leuke prijs te winnen. Daar wil je als bierliefhebber toch zeker bij zijn?!!

Het wordt een heuse wedstrijd tussen Café Zus die o.l.v. Alex Straver met zijn 3 top bierproevers de strijd aan gaat met Martijn Koot’s bierteam. Er moet geproefd en onderscheid gemaakt kunnen worden tussen 10 verschillende bieren. Wij verzekeren u; dat is niet gemakkelijk! Welk café gaat dat winnen en heeft de beste bierproevers in huis? Natuurlijk zal ook tijdens de “Bier Pubquiz” geproefd moeten worden.

Kortom, The Beer Battle 1.0 wordt een uniek event voor Wijchen en de verre regio! Voor €10 doe je mee met de Bierquiz en krijg je tevens 2 speciaalbieren.
Opgeven kan per mail via martijn@cafeanneke.nl. Let op: vol is vol bij Café Anneke. Dat wordt dus op 17 april weer een gezellig event met deze Wijchense horecabedrijven die niet voor niets dé Speciaalbierencafe’s van Wijchen zijn!!

De Re-Match Beer Battle 2.0 bij Cafe Zus is op 20 november.

Café Anneke | Kasteellaan 2 | 6602 DE Wijchen

Café Zus | Spoorstraat 4 | 6602 AZ Wijchen

Nieuws

Geen ‘Kings Night’ maar ‘Prince Night’ bij Café ZUS!
23 apr

Geen ‘Kings Night’ maar ‘Prince Night’ bij Café ZUS!

Geen ‘Kings Night’ maar ‘Prince Night’! De beste hits van Prince de...
Koningsnacht bij café Anneke!
23 apr

Koningsnacht bij café Anneke!

Een Koningsnacht met dansplaten van toen en nu! DJ Jos draait ze voor je, ook op...
Koningsnacht bij Meneer Smit!
23 apr

Koningsnacht bij Meneer Smit!

In samenwerking met Jupiler heeft Meneer Smit op Koningsnacht en -dag een leuke...