20e Zomerschaak van start in Café Anneke!

Vanaf maandag 3 juli a.s. wordt er weer wekelijks geschaakt in het Wijchense Café Anneke.

Voor alweer de 20e  achtereenvolgende zomer zullen de schaakliefhebbers in het gezellige bruin Café op het centraal gelegen marktplein actief zijn. Even zovele jaren bestaat er een Zomerschaakcompetitie, waar inmiddels vele huisschakers en clubschakers aan hebben meegedaan.

Het succes van het Zomerschaak is te danken aan de formule van laagdrempeligheid, vrijblijvendheid, gemoedelijkheid en gezelligheid. Het zijn deze waarden die door de jaren heen altijd gewaarborgd zijn gebleven en ook in de toekomst in stand zullen worden gehouden. Iedere schaakliefhebber kan immers komen binnenwandelen en meespelen. Daarbij is het niet verplicht om aan het competitieprogramma mee te doen, men kan ook zomaar een partijtje spelen of gewoon eens komen kijken.

Het zomerschaak biedt de mogelijkheid aan beginnende schakers om eens rustig in een sfeervolle ambiance wat meer ervaring op te doen met het edele schaakspel. Voor clubschakers is het een mogelijkheid om ook tijdens de zomerstop het schaken te blijven beoefenen. Huisschakers en clubschakers spelen tussen het cafépubliek hun partijen, onder het genot van een koel pilsje of een goed glas wijn, terwijl de cafémuziek gewoon aan blijft staan.

Men kan desgewenst meestrijden om het zomerschaakkampioenschap, hierbij worden alle behaalde punten tijdens de zomerschaakavonden meegeteld.

Deelnemers aan het Zomerschaak komen niet alleen uit Wijchen, maar liefhebbers uit de weide regio weten Café Anneke te vinden in de maanden juli en augustus.

Café Anneke | Kasteellaan 2 | 6602 DE Wijchen

Nieuws

Spoedcursus skiën bij Skicentrum de Wijchense Berg!
05 dec

Spoedcursus skiën bij Skicentrum de Wijchense Berg!

Wil je leren skiën in een korte tijd? Boek dan onze spoedcursus skiën in de...
Liesbeth start crowdfundingactie voor Wijchense Horeca! Steunen!
05 dec

Liesbeth start crowdfundingactie voor Wijchense Horeca! Steunen!

Foto's: Zonder horeca is het saai in ons dorp!
05 dec

Foto's: Zonder horeca is het saai in ons dorp!

Je moet er toch niet aan denken dat straks 50% van de Wijchense horeca verdwenen...