E-Chopper Tourtochten bij Hill’s Bergharen al geprobeerd?

Bij Hill’s Food & Fun in Bergharen aan de Stompendijk 9 kan je nu met 2 mensen al heerlijk 2,5 uur toeren op een E-Chopper! Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Je toert als een echte biker door het Land van Maas en Waal met een E- Chopper. Een unieke, stoere en milieuvriendelijke manier om ons schitterende Land van Maas en Waal te ontdekken! Deze 100% elektrische scooter is zeer gemakkelijk te bedienen en zo geniet je van een uniek, relaxed en groen dagje uit voor iedereen!

“De animo is groot en er hebben zich al 2-tallen aangemeld! Ja, wie wil dit nu niet meemaken!”, laat eigenaar Henry van den Heuvel weten. “En natuurlijk letten we op alle regels zoals uitsluitend voor 2-tallen of ouders met kinderen. We desinfecteren de contactvlakken en hanteren 2 meter afstand. Bij meerdere groepen doen we aan routespreiding.”

Voor verdere info hierover zie E-Chopper Maas en Waal. We mochten een stukje op de E-Chopper meetoeren en kunnen u verzekeren dat het echt een heerlijke beleving is!!
De kosten zijn €29,50 per persoon. Verdere info: vanaf 2 personen – Tijdsduur: 2,5 uur – Minimaal 16 jaar en in het bezit van bromfietscertificaat of rijbewijs B – Inclusief WA-verzekering – Borg: € 50,00 per E-Chopper. Aanmelden kan via Hills Bergharen E-Chopper-huren

Hill’s American Diner & Snackpoint Hills | Stompendijk 9 | 6617 KH Bergharen

Nieuws

Zaterdag 15 augustus: Dansen bij Verploegen 50+ met Bonny the Band
09 aug

Zaterdag 15 augustus: Dansen bij Verploegen 50+ met Bonny the Band

Zaterdag 15 augustus is er in Partycentrum Verploegen weer een dansavond voor...
Bestel je BBQPAKKET bij De Markies☀️☀️☀️☀️
09 aug

Bestel je BBQPAKKET bij De Markies☀️☀️☀️☀️

Heerlijk BBQWEER! ☀️☀️☀️☀️ Bestel je BBQPAKKET bij De...
Even ontsnappen aan de warmte 🥵? Op het terras ‘Daar bij de waterkant’
09 aug

Even ontsnappen aan de warmte 🥵? Op het terras ‘Daar bij de waterkant’

Document12 en Café Anneke zijn de horecagelegenheden die het...