Ik hou van Wijchen!

“Sinds 1960 leef ik in Wijchen en vanaf 1990 ben ik ondernemer in het mooiste dorp van Nederland. Allereerst met reclameborden, later met huis-aan-huiskranten. En nu via online nieuws laten zien hoe prachtig we met zijn allen wonen, werken en leven in Wijchen – dat is wat we doen met het mediateam van Wijchensnieuws en Horecanieuwswijchen. Samen met verschillende mensen naar de vele gebeurtenissen en feesten gaan en er verslag van doen, dat vind ik het mooiste wat er is! Daarom kan ik met recht zeggen dat ik van Wijchen hou! En ik zal er sterven ook.

Inmiddels heb ik vele groepen mensen leren kennen in de 56 jaar dat ik in Wijchen leef. Ik zie de meesten op de vele evenementen en activiteiten die georganiseerd worden. Het is altijd leuk en gezellig want Wijchenaren zijn gezelschapsmensen die volop genieten van het leven! Toen ik 20 jaar was zei mijn inmiddels overleden vader Ton dat ie later herinnerd wilde worden als iemand die iets voor Wijchen betekend had. Hij kreeg uiteindelijk daarvoor een koninklijke onderscheiding omdat hij belangeloos allerlei organisaties mede opgezet had zoals De Zeskamp, Fietscross Wijchen, Handbal The Flyers, De Wijchense Sportraad, de Schoolsport Olympiade en jarenlang in de Wijchense politiek als gemeenteraadslid actief was. Nu pas begin ik zijn woorden steeds beter te begrijpen. Hoe het komt weet ik echt niet, maar het is vooral een gevoel dat ik graag even wilde delen. Ik ben gelukkig in Wijchen!

Verder is alles goed hoor; ook met mijn vrouw Roelien. Haha. See you at the next party: Kasteelfeesten 2017!”
John Vrolijks

Nieuws

Win heerlijk borrelpakket voor 2 personen bij Document 12!
24 okt

Win heerlijk borrelpakket voor 2 personen bij Document 12!

Met wie zou jij van dit heerlijke borrelpakket voor 2...
Zaterdag 24 oktober 'Muziekbingo Borrelbox' Sterrebosch!
24 okt

Zaterdag 24 oktober 'Muziekbingo Borrelbox' Sterrebosch!

Zaterdag 24 oktober Anneke's pubquiz online!
24 okt

Zaterdag 24 oktober Anneke's pubquiz online!

BREAKING!!!! Pubquiz?!?!? Waar we vorige maand weer vol goede moed met de...