Foto’s: ‘De Neus Van Maradona’ winnaar van 3e voetbalquiz Meneer Smit!

Op maandagavond 25 februari streden 20 teams mee om te bepalen wie de winnaar zou worden van de derde voetbalquiz bij Meneer Smit.

In maar liefst 10 rondes werd bepaald wie de meeste kennis had van voetbal, uiteenlopend van thema’s als WK, Engelse spelers in reclames, volksliederen tot aan fotorondes met logo’s en afbeeldingen van spelers uit de FIFA-spellenreeks. De laatste ronde was een alles-of-niets poging om als supersub nog veel punten te behalen. Maar had je één fout, dan kon je een grote streep door de antwoorden trekken. Grote spanning in de door Pascal Ninaber van Upbeatles samengestelde quiz dus.

De winnaars van de derde voetbalquiz bij Meneer Smit waren De Neus Van Maradona met 101 punten, voor G.W.C. 91 en Drs. Vijfje met 86 punten.
FC Robbahdillah, de winnaars van de vorige twee edities, eindigde op een ietwat tegenvallende vierde plek. Hulde aan de prijswinnaars en een vierde editie van een voetbalquiz gaat zeker komen.

foto’s: Pascal Ninaber

BEKIJK HIER DE FOTO’S

Tussenstand jaarklassement pubquiz Meneer Smit 2019:

Hieronder vind je een verse update van het jaarklassement van de pubquiz bij Meneer Smit. Opvallend is dat zowel team Dierages als Muntthee & Chill ondanks een minder resultaat bij de laatste quiz nog altijd in de top 10 staan. Wellicht een herkansing op maandag 25 maart, want dan is de volgende pubquiz voor het jaarklassement.

Wil je op de hoogte blijven van de tussenstand, maar bijvoorbeeld ook van andere quizzen, like Upbeatles dan op Facebook. Maandag 1 april spelen we bij Meneer Smit de popquiz en 24 april de Wijchen Kennisquiz, schitterend!

In de tussentijd vind je de top 10 plus de rest van het jaarklassement hieronder terug.

Grand Café Restaurant Meneer Smit  | Oude Klapstraat 78 | 6602 AG Wijchen

Nieuws

Heerlijke Spareribs gerecht van de maand bij Eetcafé Vrienden!
09 jul

Heerlijke Spareribs gerecht van de maand bij Eetcafé Vrienden!

Ze zijn er weer! Heerlijke Spareribs als Gerecht van de Maand.
E-Chopper Tourtochten bij Hill’s Bergharen al geprobeerd?
09 jul

E-Chopper Tourtochten bij Hill’s Bergharen al geprobeerd?

Bij Hill’s Food & Fun in Bergharen aan de Stompendijk 9 kan je nu met 2...
Winnaar picknickmand voor 2 personen van Document 12!
09 jul

Winnaar picknickmand voor 2 personen van Document 12!

De winnaar is: Saskia...