Meneer Smit bestaat 3 jaar! Daarom 2 weken FEEST!

Waar eerst het lokale postkantoor van Wijchen was gevestigd, heerst nu alweer 3 jaar een heerlijke ongedwongen culinaire sfeer! Met een knipoog naar het oude postkantoor. Bij Meneer Smit staan we 7 dagen in de week voor je klaar vanaf 12.00 uur voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel en een smakelijk diner. Van 3 tot en met 16 december kun je profiteren van extra acties!

Plezier staat voorop

In het weekend en ook op doordeweekse avonden is het gezellig druk. Boven kun je samen je vrienden poolen en darten of doe gezellig mee aan onze maandelijkse pubquiz. Al onze evenementen kun je altijd terug vinden op onze facebook pagina.

Een etentje of borrel bij Meneer Smit is perfect te combineren met een bioscoopbezoek of een bezoek aan de Escaperoom Wijchen. Kom ervoor of erna lekker eten en borrelen, wij hebben speciale combinatie acties met zowel de bioscoop als de Escaperoom! Kent u onze speciaal bieren en overheerlijke nacho’s al?

Culinaire verrassing

Culinair pakken we ook aardig uit. Veel mensen verwachten van een eetcafé wat eenvoudige gerechten. Maar onze chef-kok kan behoorlijk uitpakken! Wij verrassen onze gasten aangenaam door een goede kwaliteit van smaakvol bereide gerechten.

Attente bediening

Onze bediening is erg gastvrij en denkt graag met je mee over speciale wensen en verzoeken. Onze enthousiaste medewerkers doen er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken.

Speciale acties 3 jaar bestaan:

LUNCH AANBIEDING

*  Het Plankje Meneer Smit met DRIE euro korting. Klein kopje soep, vloerbrood met kroket en een keuze uit een broodje belegd met carpaccio, gerookte zalm en tonijn of geitenkaas. Deze 2 weken voor slechts €6,-.

DINER AANBIEDING

*  Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in deze 2 weken een 2-gangen verjaardagsmenu voor slechts €16,-.

*  Voorgerecht: keuze uit tomaten-paprikasoep of de dagsoep.

*  Hoofdgerecht: keuze uit varkenshaasspies met satésaus, atjar en cassave chips

of

*  pasta met paddenstoelen, courgette, pompoen, bosui gebakken in truffelolie met room en oude kaas.

Win bier- of wijnprijzen

Elke betalende gast krijgt een visitekaartje waarmee u kans maakt op een lekkere bier- of wijnprijs. We trekken 10 winnaars en de HOOFDPRIJS is een hotelovernachting voor 2 personen inclusief ontbijt!

Bestsellers in 3 jaar tijd

Echte bestsellers zijn de carpaccio en de varkenshaasspies.  We hebben regelmatig leuke acties, speciale menu’s voor een leuke prijs en heerlijke bordgerechten die wekelijks wisselen passend bij het seizoen.

Wanneer zien we jou bij Meneer Smit?

Grand Café Restaurant Meneer Smit  | Oude Klapstraat 78 | 6602 AG Wijchen

Nieuws

Donderdag 21 november: Voetbal pubquiz Café Anneke!
20 nov

Donderdag 21 november: Voetbal pubquiz Café Anneke!

Na het succes van vorig jaren organiseren we ook dit jaar weer een pubquiz over...
Foto's: 'Zonder Pressure' wint Pubquiz #4 Meneer Smit!
20 nov

Foto's: 'Zonder Pressure' wint Pubquiz #4 Meneer Smit!

De 4e editie van de Meneer Smit Pubquiz had op maandag 18 november 22...
Beleef Wijchen! Hier is voor u Spontaan Foodbar
20 nov

Beleef Wijchen! Hier is voor u Spontaan Foodbar

Zoekt u Wijchense horecagelegenheden, die de kwaliteit van eten, drinken...