Thuis bij Fien gaat als een speer!

Een jaar nadat Kees en Barbara De Louw de nieuwe uitbaters van Thuis bij Fien werden, hadden we een kort gesprek met het ondernemersechtpaar van het gezellige restaurant aan de Oude Klapstraat.

“Na een jaar kunnen we zeggen dat het lekker gaat met onze horecagelegenheid. We hebben dan ook veel gedaan. Zo hebben we de inrichting en het interieur binnen als buiten goed aangepakt. We willen het voor onze gasten natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken en houden! We hebben de toiletgroepen vernieuwd, de akoestiek is verbeterd en onze vide is er stukken moderner op geworden. Buiten is er nu terrasverwarming en ons monumentale pand is beter verlicht. Kortom, we hebben in ons 1e jaar veel vernieuwd en aangepast, zonder afbreuk te doen aan de gezellige sfeer zoals u die van Fien kent. Het is dan ook erg prettig dat je dat dan van de gasten terug hoort,” aldus het ondernemer echtpaar.

Als we vragen wat er culinair gezien zoals veranderd is, verteld Kees: “We maken wat betreft dineren, lunch en borrelen geen onderscheid meer. Je kan bij ons altijd alle gerechten op elk moment van de dag nuttigen! We koken gezond, bewust en streekgebonden en tevens zijn we compleet aangepast aan de hedendaagse dieet- en allergie wensen.”
Barbara vervolgt: “De seizoenen blijven natuurlijk belangrijk en hierin variëren we zeker. Zo presenteren we per 11 februari de nieuwe “Voorjaarskaart” waarin we meer lekkere salades aan onze gasten gaan bieden. We doen ook steeds meer met muziek tijdens het borrelen bij Fien. DJ Morris met zijn Funky Friday zal nu 10x per jaar optreden. Maar ook live bands en solo artiesten zul je vaker bij ons gaan zien. Op zondag 17 februari (en 24 maart) hebben we een optreden van Arjen Tijs; ook erg vermakelijk!”

BEKIJK HIER MEER FOTO’S VAN THUIS BIJ FIEN

Wist u trouwens dat Restaurant Thuis bij Fien ook een Take Away heeft?! Van maandag t/m donderdag kan je via een speciale menukaart de gerechten telefonisch bestellen om ze later gemakkelijk en kant en klaar op te halen. “We krijgen ook steeds meer aanvraag voor feesten,” verteld Kees verder. “En dat stemt ons tevreden. We denken dat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is. Het is dan fijn om te horen dat gasten de sfeer en omgeving als prima ervaren!”

Hoe gaat het met de zakelijke markt binnen Fien? Barbara laat tot slot weten dat deze tak eveneens groeiende is: “Omdat we de faciliteiten als sneller WiFi en de audiovisuele mogelijkheden met TV schermen verbeterd hebben, bezoeken steeds vaker bedrijven uit de ICT- Bank- en de uitzendsector maar ook gemeenten, ziekenhuizen en apotheken onze horecagelegenheid. Dat komt natuurlijk ook omdat we hierin lunch of diner combinatie arrangementen met vergaderingen of meetings bieden!”

Al met al kan gezegd worden dat Thuis bij Fien op dit moment volledig aangepast is naar de hedendaagse, meest modernere horeca standaards. En dat in ons mooie Wijchen- helemaal prima toch en een groot compliment aan Kees en Barbara!

Thuis bij Fien Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur

Thuis bij Fien | Oude Klapstraat 10 | 6602 AG Wijchen

Nieuws

Donderdag 21 november: Voetbal pubquiz Café Anneke!
20 nov

Donderdag 21 november: Voetbal pubquiz Café Anneke!

Na het succes van vorig jaren organiseren we ook dit jaar weer een pubquiz over...
Foto's: 'Zonder Pressure' wint Pubquiz #4 Meneer Smit!
20 nov

Foto's: 'Zonder Pressure' wint Pubquiz #4 Meneer Smit!

De 4e editie van de Meneer Smit Pubquiz had op maandag 18 november 22...
Beleef Wijchen! Hier is voor u Spontaan Foodbar
20 nov

Beleef Wijchen! Hier is voor u Spontaan Foodbar

Zoekt u Wijchense horecagelegenheden, die de kwaliteit van eten, drinken...